Social Media

Wat is Facebook?

Facebook is een social media platform met ontzettend veel mogelijkheden. U kunt statusupdates, berichten, foto’s, video’s en links delen met vrienden of fans. Zelf via een profiel of als bedrijf met een Fanpage. Vrienden worden aan u voorgesteld op basis van profielgegevens, zoals woonplaats, opleidingen, werkgevers en met wie uw al bevriend bent.

Aanvullende zorgverzekering

Naast de basisverzekering kan je er voor kiezen aanvullende zorgverzekeringen af te sluiten. Aanvullende zorgverzekeringen zijn verzekeringen voor medische kosten en zorg die niet in het basispakket zitten. Het afsluiten van dergelijke verzekeringen is wettelijk niet verplicht, maar soms wel handig. Ook zijn verzekeraars niet verplicht om jou als verzekerde te accepteren. Wat aanvullende verzekeringen …

Aanvullende zorgverzekering Lees verder »

Reisverzekering

De Reisverzekering

De reisverzekering kan ook erg belangrijk zijn, naast een goede annuleringsverzekering. In tegenstelling tot de annuleringsverzekering, dekt de reisverzekering gebeurtenissen tijdens de reis of vakantie, aan je spullen, en vaak aan de reisgenoten. De reisverzekering kent ook weer twee varianten. Een kortlopende en een doorlopende reisverzekering.

Persoonlijke Lening

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie. Omdat iedereen andere behoeftes heeft en verschillende financiële mogelijkheden, wordt dit ook op uw persoonlijke situatie afgestemd. Meestal wordt een persoonlijke lening opgenomen voor de aanschaf van luxe artikelen, zoals bijvoorbeeld een auto.

Hypotheek Berekenen

Hypotheek Berekenen

Een eerste of tweede hypotheek op uw (toekomstige) huis verkrijgen, is een uiterst serieuze en belangrijke aangelegenheid. Bij een hypotheek draait het om een aanzienlijk geldbedrag, daarom is het belangrijk dat u goed kunt berekenen wat de beste hypotheek voor uw situatie is.